30 Nisan 2014 Çarşamba

Nigah Abiye Modelleri

Farklı tarz ve model arayan bayanlara sunulacak çok sayıda değişik modellere sahiplik eden nigah abiye, Modanisa giyim sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Tesettürlü hanımlar için oldukça şık modeller arasında yer alan yeni sezon abiyelerle dilediğiniz gibi bir özel davete daha rahat katılım sağlayabilirsiniz. En farklı detayları, değişik işlemeleri ve bir abiye modeliüzerinde olması gereken tüm ayrıntılara yer veren marka ile giyinmenin keyfine varacaksınız.




29 Nisan 2014 Salı

Giyim Kültürü Basma Maksi Etek Modelleri

Zaman ilerledikçe, fikirler değişiyor, giyimler yeni modellerle kendini daha çok gösteriyor. öncelerde görülmeye alışık olunan basma kumaşlar, fesler ve tülbentler de atılarak daha değişik tarzlara girildi. 1970’lerde başlayan bir moda rüzgarı, genç kızlar üzerinde büyük bir etki yaratarak, giyimin daha farklı şekle girmesine neden oldu.

28 Nisan 2014 Pazartesi

Kapalı Duvaklı Nişanlık Modelleri

kapalı duvaklı nişanlık modelleri ile bütünleştirdiğimiz sitemizde dilediğiniz gibi bir modeli bulmak için çok fazla çaba harcamanıza gerek kalmadan istediğinizi daha rahat bir şekilde elde edebilirsiniz.

26 Nisan 2014 Cumartesi

El Sahra Elbise Abiye Modelleri

2014 yılının gözde modelleri üzerinde inceleme yaparken, daha farklı dekoratif modellere değinmek gerekiyor. Bu anlamda El Sahra ürettiği abiye modelleri üzerinde ciddi ihtişamların varlığı ile kendini gösteriyor.




25 Nisan 2014 Cuma

Herry'den Nostalji Fırtınası

sezonunun açılmasıyla da kendini gösteren marka, yaz aylarına özel, minik çiçek desenleri, karmaşık desenler ve basit modelleriyle kendinden söz ettirmeye başladı. Ayrıca moda dünyasının sezon içindeki değişiklikler kendini gösterip iddia ederken, Herry, geleneğini bozmadan nostaljik modeller üretmeye devam ediyor. Romantik elbise modelleri ile bayanları tazeliğe ve ferahlığa kavuşturan Herry ile giyinmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

24 Nisan 2014 Perşembe

Genç Tesettür Kot Elbise Modelleri

Birbirinden farklı elbise modelleri ile yaz aylarında rahatlık arayan bayanlara özel kot elbise modellerinin yer aldığı markaların özenli çalışmalarından faydalanarak beklediğinizden daha iyisini elde edebilirsiniz. Kot elbise modelleri adına aradığınız tüm yenilikleri bulabileceğiniz sitemizde, dilediğiniz gibi giyinmenin keyfine varacaksınız. En çok göze çarpan kot elbise modellerinden biri yine SefaMerve sitesinde yer alan MYR kapşonlu kot elbise modeli. Oldukça şık duran ve gençliğin dokunuşlarını üzerinde taşıyan model ile beklediğinizden daha şık olacaksınız. Yeni dönemde şıklık adına aradığınız tüm yenilikleri yeni abiyeler sitemizden takip ederek isteklerinize daha kolay ulaşmanın keyfine varacaksınız.